Tjänster för den internationella marknaden

Internationalisering

Vi betjänar dig på finska, svenska, ryska, kinesiska, estniska, engelska, persiska, turkiska, vietnamesiska och ukrainska. Vi har lång erfarenhet av ekonomistyrning med internationella kunder. Vår redovisningsbyrå har kontor i hela Finland, samt i Estland och Sverige, vilket ger ett utmärkt stöd för våra kunders tillväxt utomlands.

Nordic C-Management är INPACT GLOBAL-medlem

INPACT

Nordic C-Management verkar också som en del av den prisbelönta internationella revisionsbyrån INPACT. För att bli medlem i INPACT måste du uppfylla strikta medlemskriterier, såsom storleken på revisionsbyrån, servicepaketet, ditt rykte och dina värderingar. INPACT stöder internationalisering mellan företag i Europa, Mellanöstern, Nordamerika, Asien och Stillahavsområdet samt Central- och Sydamerika.
Genom vårt medlemskap har vår redovisningsbyrå partners över hela världen. Oberoende, icke-konkurrenskraftiga redovisningsbyråer som utbyter kunskap och information med varandra.

Tack vare detta har Nordic C-Management, liksom övriga INPACT-medlemmar, pålitlig expertis i 67 olika länder. Vi kan erbjuda våra kunder många möjligheter att internationalisera sig utan att det tar en enorm tid från entreprenören att bli medveten om lokala regler, lagar eller företagskultur.

Kontakta vår kundtjänst och boka tid om du behöver hjälp med att expandera din verksamhet utomlands eller planerar att byta till vår redovisningsbyrå.