Professionell redovisningsbyrå

Skulle Nordic C-Management vara rätt redovisningsbyrå för ditt företag?

Grundtanken med revisionsbyrån Nordic C-Management är kvalitetsservice och den expertis den har fört med sig genom åren. Vi vill vara en annorlunda redovisningsbyrå, en partner som reagerar innan några problem blir problem. En ekonomiadministratör som kan kundens bransch och fallgropar, en partner som berättar saker för kunden innan kunden hinner fråga.

Det viktigaste för oss är kundens framgång, för det är det enda sättet vi lyckas. Varje kund, liten som stor, är lika viktig. Det är därför vi investerar i utbildning, entusiastiska medarbetare, kvalitetsverktyg och program.

Vi investerar i medarbetarnas komfort, skratt på arbetsplatsen och en vilja att betjäna och få kontakt med kunder.

Henkilökohtainen palvelu

Personlig service

Vi vill vara nära kunden, med personlig service. Det är därför våra kunder alltid har en personlig revisor som tar hand om företagets angelägenheter som helhet, och ja: vi har alltid en back-up personal också. Det är därför vi känner vår kund och hur vi fungerar, och vi kan betjäna kunden på bästa möjliga sätt.

Vi vill också hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet. Företagets ledning och ägare är lika tillgängliga och involverade i våra revisorers dagliga arbete och lika lättillgängliga. Vi vill betjäna dig personligen även om du har tillgång till fördelarna med en stor redovisningsbyrå. Utöver det svenska språket betjänar vi även våra kunder på engelska, finska, ryska, kinesiska och estniska.

Vår verksamhet följer Lag (2018:672) om ekonomiska föreningar.

Vår redovisningsbyrå i siffror

2012

Grundad

över 40

Anställda

8

Kontor

ca. 600

Kunder

3

Marknadsområde

Vi har kunder från många olika områden

Vill du höra mer om oss?

Kontakta oss för att lära känna varandra bättre!