Bli kund

Vill du bli kund hos oss?

Att byta till Nordic C-Management redovisningsbyrå är både smidigt och kostnadsfritt. Själva bytet är enkelt och utan krångel, och i framtiden kommer vi att kunna hjälpa dig bättre än vad du någonsin hoppats på.
Ta reda på mer om hur du blir kund och hur du kommer igång med programvaran!

Intresserad?

De första stegen för att bli kund

Asiakkaaksi Nordic C-Magagement

Möte med vår säljare

Vi börjar alltid med att träffa dig genom en av våra säljare, som kan berätta mer om våra tjänster och hur vi kan förbättra din ekonomi. Samtidigt får du möjlighet att träffa vår redovisningsavdelning. Detta är inget villkor för att underteckna ett kontrakt, men det är en bra idé att överväga dina alternativ innan du väljer redovisningsbyrå. Om du vill kan du redan vid mötet träffa din framtida revisor. Vår säljpersonal kommer sedan att ge dig ett erbjudande som är anpassat till dina behov och önskemål.

Signera kontrakt

Om du väljer att bli vår kund behöver vi bara din underskrift på två dokument: uppdragsavtalet och uppsägningen från din gamla redovisningsbyrå (om någon sådan finns). Från och med nu tar vi hand om allting.

Vi säger upp din gamla redovisningsbyrå åt dig

Du behöver inte oroa dig för uppsägningen, vi tar hand om allting åt dig. Vi ser också till att allt bokföringsmaterial skickas till oss och sköter all kommunikation.

Gå igenom ärenden med revisorn

Vi utser en särskild revisor för ditt företag, som tar emot ditt företag och går igenom de viktigaste aspekterna av ditt företag tillsammans med dig – utan extra kostnad.

Användning av programvara

Ohjelmiston käyttöönotto

Inledande möte om programvaran

Vi kommer överens med dig om en tidsplan för implementering och utbildning av den valda programvaran. 

Användning av programvaran

Vi implementerar den valda programvaran tillsammans med dig, och din revisor hjälper dig under hela processen.

Utbildning av programvaruanvändare

Vi kommer att utbilda dig i hur du använder den valda programvaran så att du enkelt kan skicka in dina data och övervaka resultaten.

Du är redo!

Efter utbildningen är du redo att använda programmet! Om du får några problem med programmet efter kan du alltid fråga din revisor!